Home » Workshops & Masterclasses

Het overbrengen van kennis en coachen van sporters is inmiddels één van mijn passies geworden. Ik vind het super gaaf om te zien hoe mensen mijn tips toepassen en uiteindelijk persoonlijke doelen behalen. Daarnaast vind ik het leuk om me te verdiepen in een bepaalde techniek en uit te vogelen hoe dit stapsgewijs aangeleerd kan worden. 

 

Hieronder vind je een overzicht van de workshops en masterclasses die ik aanbied. Dit zijn uitgangspunten, in overleg is alles mogelijk. Neem daarom gerust contact met me op als je zelf ideeën hebt voor een invulling van een workshop of masterclass. 


Masterclass door Elwin                       15-25 personen

Tijdens een masterclass geef ik de groep een kijkje in mijn leven als CrossFit atleet en verzorg ik een leerzame technische les en een lekkere workout. Deelnemers kunnen met al hun vragen bij mij terecht en ik neem de tijd om iedereen wat tips en tricks mee te kunnen geven.

Inhoud:

  • Introductie incl. mijn weg naar CrossFit atleet*
  • Specifieke techniek training*
  • Workout, incl. tactiek bespreken en waar mogelijk doe ik mee
  • Question & answer

* = duur/invulling afhankelijk van totale duur workshop

Neem contact op voor meer informatie, een prijsindicatie en het inplannen van een masterclass.

 


Workshops: specifieke techniek

Met een workshop gericht op een specifieke techniek zoom ik in op een bepaalde techniek en geef ik de deelnemers de handvatten die zij nodig hebben om de techniek onder de knie te krijgen. Ik zorg dat iedereen naar huis gaat met tips en punten om aan te werken.

Opties voor technieken: pull-ups, toes-to-bar, (bar) muscle up, (ring) dips, handstand push up, handstand walk, rope climb, snatch, clean & jerk, double unders, roeien.

Minimaal/maximaal aantal personen, duur en prijs afhankelijk van gekozen techniek. 

Inhoud:

  • Korte introductie
  • Algemene en specifieke warm-up
  • Stapsgewijs opbouwen van techniek
  • Coaching op techniek
  • Tips en handvaten voor later

Neem contact op voor meer informatie, een prijsindicatie en het inplannen van een workshop specifieke techniek.


Workshops: Event prep

Doe jij binnenkort met een groep vrienden, collega's of familieleden mee aan een obstacle run, survivalrun, CrossFit throwdown een ander event waarbij de nodige voorbereiding gewenst is? Ik help jullie graag door een workshop te geven ter voorbereiding van het event. 

Zo kunnen we bijvoorbeeld een spoedcursus touwklimmen doen, workout tactieken bespreken of jullie teamwork nog even aanscherpen.

Neem gerust contact op voor alle mogelijkheden, meer informatie, een prijsindicatie of het inplannen van een workshop ter voorbereiding van het event.